header-bg_1_scaled_LIGHTBOX.jpg
charlotta-bg-berg_0_scaled_LIGHTBOX.jpg
01-innehållsbild_0_scaled_FULL.jpg

Spådom och tarottolkning

Tarotkort, änglatarot och andra tarotkort spår vi i. Det fungerar så att vägledaren får  en fråga av dig och sedan via hennes kanalisering och intagande av information så visar tarotkorten just din unika karta som vägledaren säger till dig.

charlotta-bg-spadom_1_scaled_LIGHTBOX.jpg
astronomy-constellation-cosmos-2162_4_scaled_FULL.jpg

Såhär fungerar ett medium

Att ha ett sjätte sinne är fantastiskt och det har alla mer eller mindre. Att medium är duktiga beror främst på kunskap och erfarenhet. Ett sjätte sinne är ett sinne som är utvecklat sedan födseln precis som t. ex luktsinnet. Sedan om man blir medium eller inte beror mycket på hur mycket man tränar upp sitt sjätte sinne. T, ex om du doftar på en ros (luktsinnet) då vet du med din syn att du både ser och doftar på en ros.

När ett medium använder sitt sjätte sinne så vet den i hela kroppen som är dennes instrument att det där är rätt och det där är fel. Ett medium använder alltså alla sinnen, kroppen och den mediala kraften uppifrån genom ljuset som kanaliseras. Ja, som du ser så är det inte superenkelt att vara medium men det är ett kall. Just i att hjälpa andra människor.

charlotta-bg-siluett_scaled_LIGHTBOX.jpg
background-calm-clouds-747964 (1)_1_scaled_FULL.jpg

Vi i vårt team kan massor!

Klicka på bilden på varje vägledare så ser du dennes specialiteter

På min blogg och på sidan så kommer det finnas mer och mer information om alla sätt att nå budskap längre fram.