header-bg_1_scaled_LIGHTBOX.jpg
charlotta-bg-brygga_scaled_LIGHTBOX.jpg

Vi är ett team av duktiga medium, tarottolkare,djurkommunikatörer, änglakortsläsare, rådgivare coacher och astrologer mm så ALLA frågor kan du ställa. Vi vägleder dig genom vår fantastiska aura med godhet och ljus för att DU ska känna att du fått svar på frågan.

Tänk igenom lite innan du ringer och ha färdiga frågor.

Vi har TOTAL tystnadsplikt som en del linjer inte följer. INGA samtal spelas in under några omständigheter. Varken vad rådgivaren säger eller vad du säger. Du kan känna dig helt säker. Detta är ett förtroende mellan dig och rådgivaren. Vi har mer tystnadsplikt än en präst.

Du måste vara 18 år för att ringa. Telefon medium har funnits länge i världen och det är väldigt viktigt jobb vi utför. Ibland vill man inte prata med någon man känner och ibland vill man prata med någon som kan ens historia. Allt väljer du när du ringer. 

 Vi kan spå i tarotkort, healar dig med kristallen super Seven,  änglarna healar, kommunicerar med ditt djur, prata om allt och ge råd, sorgebearbetning, parterapi, ta kontakt med andevärlden , ge dig astrologisk vägledning och ställa horoskop. 

Tänk vilken upplevelse att få känna att någon lyssnar på dej och hjälper dig!

Du kan lyssna på vägledarens korta presentation eller klicka på rådgivarens kort så kan du också läsa vad hon själv skrivit om sig. 
Efter det trycker du på numret och hör instruktionerna. 
Samtalet kostar 19.90/min.