header-bg_1_scaled_LIGHTBOX.jpg

Hjälp era företagare i Sverige med pärlor för livet! Tänk utanför boxen!

Corona har lamslagit många med dess mystiska pandemi smitta. Men det som man nu ska tänka är att nu finns det tid för eftertänksamhet och inre resor.
Vi har bara snurrat på fortare och fortare på vår moder jord men nu stannar allt upp. Jag tänker också på de otroligt starka hjältar i vårt samhälle som vårdpersonal mm. Nu sträcker vi ut allt vi kan i resurser och Sverige kan, vi vill!
Eftertänksamheten kan man  känna i dessa tider. Vi måste tänka på vad vi gör mot oss själva och naturen och djuren. En stadsepidimolog sa att hade vi inte ätit djur så skulle vi inte få dessa smittor som Cororna, sars, mers mm. De virus startade redan för 10-12 000 år sedan och då började vi tämja djur och äta dom. Visst ska man ha en sund kost men vi kan göra mer med detta.
Dessutom så måste vi stärka Sverige och alla företagare ute i samhället. Vi behöver inte flyga jorden runt 3 ggr per år för att lägga upp snygga bilder på sociala medier! Vi kan semestra i Sverige och lägga pengarna för att stärka vårt land, inte andras. Vi behöver nu alla som kan göra något! Så planera försiktigt på att lägga semester och resor inom Sverige och åk på helgutflykter , spa, till havet mm i Sverige. Då stärker vi de företag som så gärna vill ge er en fin svensk upplevelse. Sverige är ju fantasktiskt, även när det blåser, regnar , snöar, och när det är solsken. Njut av våra årstider, tänk positivt!

Nu måste vi alla se att vi kan tänka utanför boxen. Vi kan klura ut mycket. Människan är uppfinningsrik och det är bara att våga.

Jag som influencer, coach, medium och djurmänniska (djurkommunikatör) ser så mycket möjligheter för oss alla. Dessutom finns jag för er om ni bara vill prata eller få en inre upplevelse hur ditt liv ser ut framåt. Stöd min verksamhet för jag vill verkligen hjälpa.

Min man och våra barn hämtade gårdagens grönsaker på en grossistfirma i 10 år och skänkte till gamla fattig spensionärer, barnfamiljer, hälsomänniskor, ekotänkande människor, hemlösa och gav våra djur samt oss själva nyttig kost och till sist till rådjur och älgar till jaktlagen.. Allt det vi hämtade skulle slängas!  Vi källsorterade allt och det allra sista som inte dög till föda gjorde vi kompostjord av. Vi investerade med vår uppfinningsrikedom till miljön och vår vackra jord. Vi fick sluta med det när det skulle bli biogas. Men vi investerade denna insats till miljö tänket och Moder jords resurser. Tänk alltså utanför boxen!

Jag jobbar ju hemifrån och har gjort det i många år för det är ett arbete jag klarar av. Min kropp har tagit mycket stryk sedan dålig uppväxt så jag måste tänka på att jag ska klara av alla rörelser eftersom jag har en dålig kropp. Men jag ger inte upp för det! Jag kämpar och kämpar. 

Hoppas att ni får en stark inspiration av mej för det är det jag vill ge. Massor med kärlek, healing och hopp för oss alla i Sverige. Jag är ju i riskgruppen men jag är stark som en björn ( rysk) i psyket. Vill du ha hjälp så finns jag.

Ta hand om varann och kämpa på!! Ring till era nära och kära och visa att ni finns där. eller bara smsa ett hjärta! Det gör mycket för de gamla, släktingar och de svaga i samhället eller varför inte den starka....

För att stärka företagandet i Sverige så visar jag här pärlörhängen och en gudomligt vacker pärlring på pekfingret för företaget Marc Mirren. Om du vill köpa dessa så gå in på deras hemsida och jag ger er 15% rabatt om du använder koden : mediumcharlotta15
Dessutom kan du köpa 3 för kostnader av 2. då kan du skicka en liten present till någon därute som kämpar. Det är en underbar gest.

Ha en fin söndag och bry er om varann både medmännsika och Sveriges företagare.

Kram
Charlotta