header-bg_1_scaled_LIGHTBOX.jpg

2019 here we come!

Nu är det nära till 2019! Detta året kommer bli ett kanonår! Det känns ända ut i fingertopparna! När jag lägger tarotstjärna för året så är det starka kort på framgång mm.
Julen firade vi i dagarna tre med den stora släkten. Ålderspannet är mellan 1.9 månader till 85 år! Vilka livshistorier alla har att berätta. Det är underbart att bara sitta och lyssna och ta in energierna från alla.  Jag är så tacksam över att ha så fina nära och kära.

Ett problem som jag tycker är viktigta att ta upp är alla nyårsraketer. Hur kan man tända på hundralappar med en tändsticka och på köpet skrämma både vilda och tama djur! Jag kan inte förstår det. Allt för att på några sekunder se bomben brisera ut i färger,,,,det är egoistiskt. Ska man vara så egoistisk? Måtte de bli förbud på detta nästa år!

Vi i vår flock , 3 chihuahuaor, 4 papillon och en stoor Leonberger valp, är inte skotträdda alls. Är dina djur det?
Jag har knepen för detta. Ring gärna mej på linjen så kan jag hjälpa till. Om jag inte är inloggad så smsa nummret och skriv mitt namn. Då loggar jag in. Annars kan flera detta på linjen.

Jag önskar ett riktigt gott nytt år och ger er kraft från min super seven stone. Den kristallen ska jag skriva om framåt.
Ljus och kärlek
Charlotta