header-bg_1_scaled_LIGHTBOX.jpg
charlotta-bg-brygga_11_0_scaled_LIGHTBOX.jpg

ANDLIG INFLUENCER

Ja , vad är andlig influencer? Jo, det är din andliga coach du får genom min blogg på charlottas medium sidan. Här kommer du få råd och tips om hur du går in i ditt inre och hittar dina krafter att få ditt liv gå bättre och bättre. Influencer betyder ju inspiratör och förr hette det Musa!  
Det viktigaste du har är magkänslan. Tack vare den har vi överlevt som människor och överlever. Du vet , när det inte känns rätt....då är det inte rätt. Vissa saker kan man ju givetvis förändra med sin insats i det hela. Där kommer beteendet in. Det kommer jag berätta mer om sedan.

JULSTRESSEN
Försök nu att varje dag andas djupt och se till att det inte finns omöjliga krav på dej. Det viktigaste är du och din närvaro. Din närvaro i harmoni är det som verkligen kommer att kommas ihåg. Inte att pepparkakaorna var sega eller att köttbullarna var brända eller att paketen var slarvigt inslagna....
Det folk kommer ihåg hur mysigt det var och hur fint allt blev.

Jag som hälsosam människa hoppas att alla barn får en underbar jul och inte en jul med fulla vuxna. Den dagen och helgen är barnens , inte fyllekalas. Gör allt till en harmoni i balans. Dvs.  Allt med lagom balans.

Ha en fin dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen!

Medium Charlotta