header-bg_1_scaled_LIGHTBOX.jpg

charlottasmedium.com

Följ mig och läs min blogg på mitt egna domän:

charlottasmedium.com

Hjälp era företagare i Sverige med pärlor för livet! Tänk utanför boxen!

Corona har lamslagit många med dess mystiska pandemi smitta. Men det som man nu ska tänka är att nu finns det tid för eftertänksamhet och inre resor.
Vi har bara snurrat på fortare och fortare på vår moder jord men nu stannar allt upp. Jag tänker också på de otroligt starka hjältar i vårt samhälle som vårdpersonal mm. Nu sträcker vi ut allt vi kan i resurser och Sverige kan, vi vill!
Eftertänksamheten kan man  känna i dessa tider. Vi måste tänka på vad vi gör mot oss själva och naturen och djuren. En stadsepidimolog sa att hade vi inte ätit djur så skulle vi inte få dessa smittor som Cororna, sars, mers mm. De virus startade redan för 10-12 000 år sedan och då började vi tämja djur och äta dom. Visst ska man ha en sund kost men vi kan göra mer med detta.
Dessutom så måste vi stärka Sverige och alla företagare ute i samhället. Vi behöver inte flyga jorden runt 3 ggr per år för att lägga upp snygga bilder på sociala medier! Vi kan semestra i Sverige och lägga pengarna för att stärka vårt land, inte andras. Vi behöver nu alla som kan göra något! Så planera försiktigt på att lägga semester och resor inom Sverige och åk på helgutflykter , spa, till havet mm i Sverige. Då stärker vi de företag som så gärna vill ge er en fin svensk upplevelse. Sverige är ju fantasktiskt, även när det blåser, regnar , snöar, och när det är solsken. Njut av våra årstider, tänk positivt!

Nu måste vi alla se att vi kan tänka utanför boxen. Vi kan klura ut mycket. Människan är uppfinningsrik och det är bara att våga.

Jag som influencer, coach, medium och djurmänniska (djurkommunikatör) ser så mycket möjligheter för oss alla. Dessutom finns jag för er om ni bara vill prata eller få en inre upplevelse hur ditt liv ser ut framåt. Stöd min verksamhet för jag vill verkligen hjälpa.

Min man och våra barn hämtade gårdagens grönsaker på en grossistfirma i 10 år och skänkte till gamla fattig spensionärer, barnfamiljer, hälsomänniskor, ekotänkande människor, hemlösa och gav våra djur samt oss själva nyttig kost och till sist till rådjur och älgar till jaktlagen.. Allt det vi hämtade skulle slängas!  Vi källsorterade allt och det allra sista som inte dög till föda gjorde vi kompostjord av. Vi investerade med vår uppfinningsrikedom till miljön och vår vackra jord. Vi fick sluta med det när det skulle bli biogas. Men vi investerade denna insats till miljö tänket och Moder jords resurser. Tänk alltså utanför boxen!

Jag jobbar ju hemifrån och har gjort det i många år för det är ett arbete jag klarar av. Min kropp har tagit mycket stryk sedan dålig uppväxt så jag måste tänka på att jag ska klara av alla rörelser eftersom jag har en dålig kropp. Men jag ger inte upp för det! Jag kämpar och kämpar. 

Hoppas att ni får en stark inspiration av mej för det är det jag vill ge. Massor med kärlek, healing och hopp för oss alla i Sverige. Jag är ju i riskgruppen men jag är stark som en björn ( rysk) i psyket. Vill du ha hjälp så finns jag.

Ta hand om varann och kämpa på!! Ring till era nära och kära och visa att ni finns där. eller bara smsa ett hjärta! Det gör mycket för de gamla, släktingar och de svaga i samhället eller varför inte den starka....

För att stärka företagandet i Sverige så visar jag här pärlörhängen och en gudomligt vacker pärlring på pekfingret för företaget Marc Mirren. Om du vill köpa dessa så gå in på deras hemsida och jag ger er 15% rabatt om du använder koden : mediumcharlotta15
Dessutom kan du köpa 3 för kostnader av 2. då kan du skicka en liten present till någon därute som kämpar. Det är en underbar gest.

Ha en fin söndag och bry er om varann både medmännsika och Sveriges företagare.

Kram
Charlotta

Gå in på min vlogg på youtube!

Följ mig på youtube!
Jag kommer vlogga på youtube istället för blogga här som det ser ut just nu. Även instagram kan ni följa. Se adresser nedan. 

Hoppas sommaren varit fin. Vi har haft supermysigt. Bara umgåtts med familjen och djuren och pysslat på gamla prästgården. 
Jag håller på att lära mig redigera på min nya MacBook Pro för att ge ut bättre vloggar. Innan har jag bara lagt ut med mobil. 
Det mediala arbetet fortsätter och hör upp:
VI SÖKER FLER TILL LINJEN. 
Skicka cv till mejl: mediumcharlotta@gmail.com

välkomna!
Instagram:  @mediumcharlotta
youtubekanal: https://www.youtube.com/user/TheRokokotant

Glad påsk och öppna ditt hjärta!


Öppna ditt hjärta och våga leva! 
Påsken handlar om total sorg ( stabat mater) och total lycka med återuppståndelse ! 

Jag ger allt och vågar bli sårad !

jag och du är beskyddad!


Gåvan med barnbarn!

Guud vilken gåva att få vara med på Leahs resa. Nu fyllde hon två idag och hon är Såå söööt att man inte kan titta sej mätt på henne! 

Hela tjocka släkten var på plats och massor med paket! 

Tänk att Malin och hennes man bor också i en prästgård. Det är så fint där och så mysigt. 

Nu blir det popcorn och lite tv ned maken och hundarna. Katterna placerar sig mjuk i knät. 

Borta bra men hemma bäst

Its no home without a Leonberger!

Hon kommer till mig och sätter sina stora tassar i knät, trycker med sin hela tyngd, 58 kilo, och lägger huvudet på  axeln. Det är Lysters stora björnkram!

Om någon går på grusvägen utanför så kollar Lyster på mej och säger...snäll?...Dum?..
Historiens bästa vakthund genom tiderna!

Då inser man att man har världens bästa jobb. Var hemma och jobba hemifrån och samtidigt ha alla hundar och katter som  myser , kramas och pratar.

Bästisen till Lyster är chihuahuan Miss Little Tiny Princess. Dom sover gärna ihop och äter ihop.Tiny fostrar Lyster och det syns att Tiny har power. 

Its no home without dogs and cats!

Ljus och kärlek
CharlottaJag lever i ENTROPI!

Nuet, lev i nuet! Gör som djuren och naturen , Lev i nuet. Ställ om klockan till tiden NU. Det finns inget då eller framtid? Jo, men lev nu!
Att leva i entropi är att leva i ordning i sin oordning. Man måste inte leva i inrutade mallar. Jag har aldrig klarat det. Jag är en nu-människa som ser allt bakom mig med att det gick i alla fall igenom. Framtiden och mitt skrivbord är i oordning. Om jag skulle ordna framtiden skulle jag inte kunna leva i nuet och använda min medialitet. Jag är super seven kulan på bilden, allt annat är inte i ordning och behöver inte vara det. Om det är så att det behövs en ordning så ordnar jag det.

Känns det krångligt? Jag måste hålla med. Men medium kan inte leva annat än i nuet. Einstein tänkte såhär om spökteorin. Wheeler säger att " tiden är naturens sätt att undvika att allt händer samtidigt". Men som sagt  Lev i nuet. Du måste inte leva hela tiden framåt  och absolut inte bakåt om du inte är ett medium.....

Ljus och Kärlek
Charlotta

Humanistisk medicin - Bli rynkfri!

Medium = humanistisk medicinare

Som medium känner jag ett väldigt stort ansvar över vad jag gör och att klienten ska bli hjälpt. Därför har jag vidare utbildat mig till sorgeterapeut, parterapeut, medicin och kristallhealing samt mindfullness.

Nu är det veteskapligt dokumenterat att just mindfullness som t. ex meditation gör  oss och gladare och minskar åldrandet. Just att vi blir gladare beror på att hjärnan får växa i sin plastiska form och bli större samt att känslocentrat amygdala inte sänder ut ångest och oro.
Med andra ord så är 70 år det nya 50!
Nervändarna i hjärnan och på DNA läker och växer istället för att försvinna, och det är föryngringsprocessen.

Så ta dina stunder, Meditera lite i början och utöka det sakta så har du en fin plan.
Dessutom är healing på ingående ordentligt i medicinkretsar och vi har en läkare i sverige som utövar detta med tillstånd.
Min kristallhealing ger absolut effekt. Det stora vackra klotet super seven stone healar jag med och har hjälp massor med människor. 

Detta är mitt kall och har alltid varit. Min kropp är mitt instrument oavsett om jag uppträder som operasångerska eller jobbar som medium. (obs. alla bilder jag publicerar är No filter! och jag är 54 iår)

Ljus och kärlek.
Charlotta

2019 here we come!

Nu är det nära till 2019! Detta året kommer bli ett kanonår! Det känns ända ut i fingertopparna! När jag lägger tarotstjärna för året så är det starka kort på framgång mm.
Julen firade vi i dagarna tre med den stora släkten. Ålderspannet är mellan 1.9 månader till 85 år! Vilka livshistorier alla har att berätta. Det är underbart att bara sitta och lyssna och ta in energierna från alla.  Jag är så tacksam över att ha så fina nära och kära.

Ett problem som jag tycker är viktigta att ta upp är alla nyårsraketer. Hur kan man tända på hundralappar med en tändsticka och på köpet skrämma både vilda och tama djur! Jag kan inte förstår det. Allt för att på några sekunder se bomben brisera ut i färger,,,,det är egoistiskt. Ska man vara så egoistisk? Måtte de bli förbud på detta nästa år!

Vi i vår flock , 3 chihuahuaor, 4 papillon och en stoor Leonberger valp, är inte skotträdda alls. Är dina djur det?
Jag har knepen för detta. Ring gärna mej på linjen så kan jag hjälpa till. Om jag inte är inloggad så smsa nummret och skriv mitt namn. Då loggar jag in. Annars kan flera detta på linjen.

Jag önskar ett riktigt gott nytt år och ger er kraft från min super seven stone. Den kristallen ska jag skriva om framåt.
Ljus och kärlek
Charlotta