header-bg_1_scaled_LIGHTBOX.jpg
charlotta-bg-brygga_11_0_scaled_LIGHTBOX.jpg

Ny spådam på linjen!

Här är vår nya spådam Linda!
prova och ring 0939-4929 kod 111
välkommna!

Gå in på min vlogg på youtube!

Följ mig på youtube!
Jag kommer vlogga på youtube istället för blogga här som det ser ut just nu. Även instagram kan ni följa. Se adresser nedan. 

Hoppas sommaren varit fin. Vi har haft supermysigt. Bara umgåtts med familjen och djuren och pysslat på gamla prästgården. 
Jag håller på att lära mig redigera på min nya MacBook Pro för att ge ut bättre vloggar. Innan har jag bara lagt ut med mobil. 
Det mediala arbetet fortsätter och hör upp:
VI SÖKER FLER TILL LINJEN. 
Skicka cv till mejl: mediumcharlotta@gmail.com

välkomna!
Instagram:  @mediumcharlotta
youtubekanal: https://www.youtube.com/user/TheRokokotant

Glad påsk och öppna ditt hjärta!


Öppna ditt hjärta och våga leva! 
Påsken handlar om total sorg ( stabat mater) och total lycka med återuppståndelse ! 

Jag ger allt och vågar bli sårad !

jag och du är beskyddad!


Gåvan med barnbarn!

Guud vilken gåva att få vara med på Leahs resa. Nu fyllde hon två idag och hon är Såå söööt att man inte kan titta sej mätt på henne! 

Hela tjocka släkten var på plats och massor med paket! 

Tänk att Malin och hennes man bor också i en prästgård. Det är så fint där och så mysigt. 

Nu blir det popcorn och lite tv ned maken och hundarna. Katterna placerar sig mjuk i knät. 

Borta bra men hemma bäst

Its no home without a Leonberger!

Hon kommer till mig och sätter sina stora tassar i knät, trycker med sin hela tyngd, 58 kilo, och lägger huvudet på  axeln. Det är Lysters stora björnkram!

Om någon går på grusvägen utanför så kollar Lyster på mej och säger...snäll?...Dum?..
Historiens bästa vakthund genom tiderna!

Då inser man att man har världens bästa jobb. Var hemma och jobba hemifrån och samtidigt ha alla hundar och katter som  myser , kramas och pratar.

Bästisen till Lyster är chihuahuan Miss Little Tiny Princess. Dom sover gärna ihop och äter ihop.Tiny fostrar Lyster och det syns att Tiny har power. 

Its no home without dogs and cats!

Ljus och kärlek
CharlottaJag lever i ENTROPI!

Nuet, lev i nuet! Gör som djuren och naturen , Lev i nuet. Ställ om klockan till tiden NU. Det finns inget då eller framtid? Jo, men lev nu!
Att leva i entropi är att leva i ordning i sin oordning. Man måste inte leva i inrutade mallar. Jag har aldrig klarat det. Jag är en nu-människa som ser allt bakom mig med att det gick i alla fall igenom. Framtiden och mitt skrivbord är i oordning. Om jag skulle ordna framtiden skulle jag inte kunna leva i nuet och använda min medialitet. Jag är super seven kulan på bilden, allt annat är inte i ordning och behöver inte vara det. Om det är så att det behövs en ordning så ordnar jag det.

Känns det krångligt? Jag måste hålla med. Men medium kan inte leva annat än i nuet. Einstein tänkte såhär om spökteorin. Wheeler säger att " tiden är naturens sätt att undvika att allt händer samtidigt". Men som sagt  Lev i nuet. Du måste inte leva hela tiden framåt  och absolut inte bakåt om du inte är ett medium.....

Ljus och Kärlek
Charlotta

Humanistisk medicin - Bli rynkfri!

Medium = humanistisk medicinare

Som medium känner jag ett väldigt stort ansvar över vad jag gör och att klienten ska bli hjälpt. Därför har jag vidare utbildat mig till sorgeterapeut, parterapeut, medicin och kristallhealing samt mindfullness.

Nu är det veteskapligt dokumenterat att just mindfullness som t. ex meditation gör  oss och gladare och minskar åldrandet. Just att vi blir gladare beror på att hjärnan får växa i sin plastiska form och bli större samt att känslocentrat amygdala inte sänder ut ångest och oro.
Med andra ord så är 70 år det nya 50!
Nervändarna i hjärnan och på DNA läker och växer istället för att försvinna, och det är föryngringsprocessen.

Så ta dina stunder, Meditera lite i början och utöka det sakta så har du en fin plan.
Dessutom är healing på ingående ordentligt i medicinkretsar och vi har en läkare i sverige som utövar detta med tillstånd.
Min kristallhealing ger absolut effekt. Det stora vackra klotet super seven stone healar jag med och har hjälp massor med människor. 

Detta är mitt kall och har alltid varit. Min kropp är mitt instrument oavsett om jag uppträder som operasångerska eller jobbar som medium. (obs. alla bilder jag publicerar är No filter! och jag är 54 iår)

Ljus och kärlek.
Charlotta

2019 here we come!

Nu är det nära till 2019! Detta året kommer bli ett kanonår! Det känns ända ut i fingertopparna! När jag lägger tarotstjärna för året så är det starka kort på framgång mm.
Julen firade vi i dagarna tre med den stora släkten. Ålderspannet är mellan 1.9 månader till 85 år! Vilka livshistorier alla har att berätta. Det är underbart att bara sitta och lyssna och ta in energierna från alla.  Jag är så tacksam över att ha så fina nära och kära.

Ett problem som jag tycker är viktigta att ta upp är alla nyårsraketer. Hur kan man tända på hundralappar med en tändsticka och på köpet skrämma både vilda och tama djur! Jag kan inte förstår det. Allt för att på några sekunder se bomben brisera ut i färger,,,,det är egoistiskt. Ska man vara så egoistisk? Måtte de bli förbud på detta nästa år!

Vi i vår flock , 3 chihuahuaor, 4 papillon och en stoor Leonberger valp, är inte skotträdda alls. Är dina djur det?
Jag har knepen för detta. Ring gärna mej på linjen så kan jag hjälpa till. Om jag inte är inloggad så smsa nummret och skriv mitt namn. Då loggar jag in. Annars kan flera detta på linjen.

Jag önskar ett riktigt gott nytt år och ger er kraft från min super seven stone. Den kristallen ska jag skriva om framåt.
Ljus och kärlek
Charlotta

ANDLIG INFLUENCER

Ja , vad är andlig influencer? Jo, det är din andliga coach du får genom min blogg på charlottas medium sidan. Här kommer du få råd och tips om hur du går in i ditt inre och hittar dina krafter att få ditt liv gå bättre och bättre. Influencer betyder ju inspiratör och förr hette det Musa!  
Det viktigaste du har är magkänslan. Tack vare den har vi överlevt som människor och överlever. Du vet , när det inte känns rätt....då är det inte rätt. Vissa saker kan man ju givetvis förändra med sin insats i det hela. Där kommer beteendet in. Det kommer jag berätta mer om sedan.

JULSTRESSEN
Försök nu att varje dag andas djupt och se till att det inte finns omöjliga krav på dej. Det viktigaste är du och din närvaro. Din närvaro i harmoni är det som verkligen kommer att kommas ihåg. Inte att pepparkakaorna var sega eller att köttbullarna var brända eller att paketen var slarvigt inslagna....
Det folk kommer ihåg hur mysigt det var och hur fint allt blev.

Jag som hälsosam människa hoppas att alla barn får en underbar jul och inte en jul med fulla vuxna. Den dagen och helgen är barnens , inte fyllekalas. Gör allt till en harmoni i balans. Dvs.  Allt med lagom balans.

Ha en fin dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen!

Medium Charlotta